Partier

Vi tilbyr tre partier for våre medlemmer:

Bokseskolen er for barn opp til 14 år. Her læres grunnleggende bokseferdigheter og fysikk gjennom lek og morsomme øvelser. De som ønsker kan forsøke seg som diplomboksere, dvs. at de deltar i lett-kontakt konkurranser. Bokseskolen tilbys to dager i uka, og hver trening varer 75 minutter. Trenere: André, Robin og Maria.

Aktiv 14+ er et parti for de over 14 år som ønsker å bokse aktivt og delta i konkurranser. Aktiv 14+ møtes to ganger i uka for intensiv bokseteknisk trening. Hver trening varer i 90 minutter. Trenere: André og Robin.

Mosjon er et åpent parti for nye og gamle utøvere over 14 år som ønsker å lære eller fortsette med boksing for mosjonen og gledens skyld. Treningen er lystbetont og fysisk, med vekt på utvikling av styrke, bevegelighet og kondisjon. Trenere: Anders, Burak og Kjell.

Fellestrening: På fredager holdes åpen trening der utøvere fra alle partier trener sammen. Her vektlegges fysisk trening, boksetekniske ferdigheter og sosialt samhold. Trenere: varierende. Barn under 12 år må ha med en forelder.

 

Anders instruerer i teknikk. Fotograf: Jan Bjørkelo
Anders instruerer i teknikk. Fotograf: Jan Bjørkelo

 

Stian med puter magebelte. Fotograf: Jan Bjørkelo
Stian med puter og magebelte. Fotograf: Jan Bjørkelo